1106 30 90 Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów" (innych niż banany)
Kod CN 1106 30 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.23.0 - Mąka i mączka z suszonych części roślin
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8208 10 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego, do obróbki metalu
-
Kod CN: 3402 19 00 - Organiczne środki powierzchniowo czynne, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej (z wył. anionowych, kationowych, niejonowych i mydła)
-
Kod CN: 3701 20 00 - Film do natychmiastowych odbitek, światłoczuły, nienaświetlony, nawet w kasetach
-
Kod CN: 5909 00 - Przewody rurowe do pomp i podobne przewody z materiałów włókienniczych, z lub bez okładziny, zbrojenia lub z osprzętu, z innych materiałów
-
Kod CN: 8112 92 81 - Ind nieobrobiony plastycznie; proszki indu
-
Kod CN: 4908 10 00 - Kalkomanie do wypalania
-
Kod CN: 8542 39 11 - Wielokomponentowe układy scalone (MCO), jak wymienione w uwadze 9 b) (4) do działu 85 (z wył. takich jak procesory, sterowniki, pamięci i wzmacniacze)
-
Kod CN: 7210 70 10 - Blacha biała, o szerokości >= 600 mm i o grubości < 0,5 mm, pokryta cyną [warstwą zawierającą >= 97% masy cyny], nieobrobiona więcej niż lakierowana i wyroby walcowane płaskie powleczone lub pokryte tlenkiem chromu lub chromem i tlenkiem chromu, z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, lakierowane
-
Kod CN: 9603 - Miotły, szczotki i pędzle (włączając szczotki stanowiące części maszyn, urządzeń lub pojazdów), ręcznie sterowane mechaniczne zamiatarki podłóg, bezsilnikowe, mopy i przybory do odkurzania wykonane z piór; kępki i pęczki przygotowane do wyrobu mioteł, szczotek lub pędzli; poduszki i wałki do malowania; gumowe wycieraczki do szyb (inne niż wałki gumowe)
-
Kod CN: 0306 - Skorupiaki, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; skorupiaki wędzone, nawet w skorupach, nawet gotowane przed lub w trakcie procesu wędzenia; skorupiaki, w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie, nawet schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance; mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi