1207 91 90 Nasiona maku, nawet łamane (z wył. do siewu)
Kod CN 1207 91 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.11.99.0 - Pozostałe nasiona oleiste, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2204 22 84 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj. (inne niż wina musujące, pół-musujące, wina białe i wina ze szczepu)
-
Kod CN: 2844 10 30 - Naturalny uran, obrobiony (Euratom)
-
Kod CN: 0205 00 80 - Mięso z koni, osłów, mułów lub osłomułów, zamrożone
-
Kod CN: 2930 90 50 - Mieszanina izomerów składająca się z 4-metylo-2,6-bis(metylotio)-m-fenylenodiaminy oraz 2-metylo-4,6-bis(metylotio)-m-fenylenodiaminy
-
Kod CN: 0306 32 91 - Homary (Homarus spp.), całe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 1901 10 00 - Przetwory dla niemowląt, pakowane do sprzedaży detalicznej, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; przetwory spożywcze z mleka, kwaśnej śmietany, serwatki, jogurtu, kefiru i podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierające kakao lub zawierające < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 5516 31 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą, niebielone lub bielone
-
Kod CN: 2933 55 00 - Loprazolam (INN), meklokwalon (INN), metakwalon (INN) i zipeprol (INN); ich sole
-
Kod CN: 3301 29 41 - Olejki eteryczne, nieodterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z owoców cytrusowych, mięty, goździka, niaouli i ylang-ylang)
-
Kod CN: 2707 - Oleje i pozostałe produkty destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej; podobne produkty, w których masa składników aromatycznych jest większa niż składników niearomatycznych