1209 10 00 Nasiona buraków cukrowych, do siewu
Kod CN 1209 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1602 41 - Szynki i ich kawałki ze świń, przetworzone lub zakonserwowane
-
Kod CN: 0301 94 90 - Pacyficzny tuńczyk błękitnopłetwy (Thunnus orientalis), żywy
-
Kod CN: 0401 50 19 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 10% masy, ale <= 21 % masy, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów)
-
Kod CN: 2843 90 10 - Amalgamaty metali szlachetnych
-
Kod CN: 7017 - Wyroby laboratoryjne, higieniczne lub farmaceutyczne, szklane, nawet skalowane lub kalibrowane (z wył. pojemników w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, przyrządów i aparatury pomiarowej, kontrolnej, medycznej lub chirurgicznej, objętych działem 90)
-
Kod CN: 2001 90 40 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5 % masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy
-
Kod CN: 2933 39 10 - Iproniazyd (INN); chlorowodorek ketobemidonu (INNM); bromek pirydostygminy (INN)
-
Kod CN: 6307 90 92 - Obłożenia jednorazowego użytku z materiałów włókienniczych objętych pozycją 5603, typu używanego podczas procedur chirurgicznych
-
Kod CN: 4103 30 00 - Skóry i skórki, ze świń, surowe, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)