1211 50 00 Przęśl i jej części, włącznie z nasionami i owocami, świeże lub suszone, nawet krojone, kruszone lub proszkowane
Kod CN 1211 50 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 01.28.30.0 - Rośliny wykorzystywane głównie w przemyśle perfumeryjnym, farmacji lub dla celów owadobójczych, grzybobójczych i innych podobnych
-
Kod PKWiU: 10.83.15.0 - Napary (herbatki) ziołowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2846 90 - Związki, nieorganiczne lub organiczne, metali ziem rzadkich, itru lub skandu lub mieszanin tych metali (z wył. ceru)
-
Kod CN: 3214 10 - Kit szklarski, kit ogrodniczy, kity żywiczne, masy uszczelniające i pozostałe mastyksy; wypełniacze malarskie
-
Kod CN: 1508 10 10 - Olej z orzeszków ziemnych, surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
-
Kod CN: 5601 22 - Wata z włókien chemicznych i artykuły z niej (z wył. podpasek higienicznych i tamponów, pieluszek i wkładek dla niemowląt oraz podobnych artykułów higienicznych, waty i wyrobów z niej, impregnowanych, powleczonych lub pokrytych substancjami farmaceutycznymi lub w opakowaniach do sprzedaży detalicznej do celów medycznych, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych, i wyrobów impregnowanych, powleczonych lub pokrytych perfumami, kosmetykami, mydłem, detergentami itp.)
-
Kod CN: 0302 29 80 - Płastugi "Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae" (z wył. halibuta niebieskiego, halibuta białego i halibuta pacyficznego, gładzicy, soli, smuklicy, turbota i skarpa (Psetta maxima)), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0207 25 90 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek i bez szyj, serc, wątróbek i żołądków, znane jako „indyki 73 %” lub pozostałe formy indyków nieciętych na kawałki (z wył. indyków 80%), zamrożone
-
Kod CN: 8533 90 00 - Części rezystorów włączając reostaty i potencjometry, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5516 43 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych sztucznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną, z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 2102 10 10 - Kultury drożdży
-
Kod CN: 9002 11 00 - Soczewki obiektywów, do aparatów fotograficznych, projektorów, powiększalników lub pomniejszalników