1504 Tłuszcze i oleje i ich frakcje, z ryb lub ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 1504 10 - Oleje z wątróbek rybich i ich frakcje, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Kod CN: 1504 10 10 - Oleje z wątróbek rybich i ich frakcje, o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Kod CN: 1504 10 91 - Oleje z wątróbek z halibuta i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
Kod CN: 1504 10 99 - Oleje z wątróbek rybich i ich frakcje, nawet rafinowane ale niemodyfikowane chemicznie (z wył. z halibuta, i o zawartości witaminy A <= 2 500 j.m./g)
Kod CN: 1504 20 - Tłuszcze, oleje i ich frakcje, z ryb, nawet rafinowane (z wył. olejów z wątróbek i modyfikowanych chemicznie)
Kod CN: 1504 20 10 - Frakcje stałe tłuszczów i olejów z ryb, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i olejów z wątróbek)
Kod CN: 1504 20 90 - Tłuszcze, oleje i ich ciekłe frakcje, z ryb, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie i olejów z wątróbek)
Kod CN: 1504 30 - Tłuszcze, oleje i ich frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Kod CN: 1504 30 10 - Frakcje stałe tłuszczów i olejów z ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Kod CN: 1504 30 90 - Tłuszcze, oleje i ich ciekłe frakcje, ze ssaków morskich, nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
Kod CN: 6205 90 - Koszule, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, koszul nocnych, koszulek trykotowych i pozostałych trykotów)
Kod CN: 2905 44 99 - D-sorbit (sorbitol) (z wył. w roztworze wodnym i zawierającego <= 2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu)
Kod CN: 0305 32 19 - Filety, suszone, solone lub w solance, ale niewędzone, z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida
Kod CN: 9406 10 00 - Budynki prefabrykowane, z drewna, nawet niekompletne i niezmontowane
Kod CN: 2009 79 19 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 22 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 1604 20 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN: 2006 00 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem (odsączone, lukrowane lub kandyzowane)
Kod CN: 4407 22 - Virola, imbuia i balsa, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm