1516 10 Tłuszcze i oleje zwierzęce i ich frakcje, częściowo lub całkowicie uwodornione, estryfikowane wewnętrznie, reestryfikowane lub elaidynizowane, nawet rafinowane, ale dalej nieprzetworzone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0203 29 - Mięso ze świń, zamrożone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi)
-
Kod CN: 8534 00 - Obwody drukowane
-
Kod CN: 8802 60 - Statki kosmiczne, włączając sztuczne satelity oraz stacje orbitalne i pojazdy nośne statków kosmicznych
-
Kod CN: 9403 90 - Części mebli, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 4407 94 99 - Drewno z wiśni, czereśni "Prunus spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 8414 20 20 - Pompki ręczne do rowerów
-
Kod CN: 2208 30 - Whisky
-
Kod CN: 0303 55 90 - Ostroboki (Trachurus spp.), zamrożone (z wył. ostroboka pospolitego i ostroboka chilijskiego)
-
Kod CN: 8422 - Zmywarki do naczyń; urządzenia do czyszczenia lub suszenia butelek lub innych pojemników; urządzenia do napełniania, zamykania, uszczelniania lub etykietowania butelek, tubek, puszek, pudełek, worków lub innych pojemników; urządzenia do kapslowania butelek, słoików lub podobnych pojemników; pozostałe urządzenia do pakowania lub paczkowania, włączając urządzenia do pakowania termokurczliwego; urządzenia do gazowania napojów; ich części
-
Kod CN: 0711 90 80 - Warzywa, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. oliwek, kaparów, ogórków i korniszonów, grzybów i trufli, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, innych niż słodka papryka, słodkiej kukurydzy, cebuli i mieszanek warzyw)