1602 32 30 Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 25%, ale < 57% masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
Kod CN 1602 32 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0714 10 00 - Korzenie i bulwy manioku "cassava", świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
-
Kod CN: 2905 31 00 - Glikol etylenowy (etanodiol)
-
Kod CN: 0713 39 00 - Fasola [Vigna i Phaseolus], suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. fasoli z gatunku "Vigna mungo (L.) Hepper lub Vigna radiata (L.) Wilczek", fasolki czerwonej, małej "Adzuki", fasoli "Phaseolus vulgaris", sorzycy ziemnej i fasolnika chińskiego)
-
Kod CN: 8501 51 00 - Silniki prądu przemiennego, wielofazowe, o mocy wyjściowej > 37,5 W, ale <= 750 W
-
Kod CN: 8541 - Diody, tranzystory i podobne elementy półprzewodnikowe; światłoczułe elementy półprzewodnikowe, włączając fotoogniwa, nawet zmontowane w moduły lub tworzące panele (z wył. ogniw fotoemisyjnych); diody świecące (elektroluminescencyjne); oprawione kryształy piezoelektryczne; ich części
-
Kod CN: 7606 11 10 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, z aluminium niestopowego, prostokątne lub kwadratowe, malowane, lakierowane lub powleczone tworzywami sztucznymi
-
Kod CN: 0303 24 00 - Sumy i sumiki (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 3102 10 90 - Mocznik, nawet w roztworze wodnym, zawierający <= 45% masy azotu w suchym bezwodnym produkcie (z wył. w granulkach lub podobnych postaciach, lub w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN: 8205 51 00 - Narzędzia ręczne gospodarstwa domowego, niemechaniczne, z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego, gdzie indziej niesklasyfikowane