1602 39 Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0710 10 00 - Ziemniaki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 0302 21 90 - Halibut pacyficzny "Hippoglossus stenolepis", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 4004 00 00 - Odpady, ścinki i braki z gumy (innej niż ebonit) oraz proszki i granulaty z nich otrzymane
-
Kod CN: 8528 52 - Monitory zdolne do bezpośredniego podłączenia i zaprojektowane do użycia z maszyną do automatycznego przetwarzania danych objętą pozycją 8471 (z wył. CRT, zawierających aparaturę odbiorczą dla telewizji)
-
Kod CN: 5307 - Przędza z juty lub pozostałych włókien tekstylnych łykowych, objętych pozycją 5303
-
Kod CN: 0206 10 98 - Podroby jadalne z bydła (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych, przepony grubej i przepony cienkiej) świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3903 90 20 - Polistyren bromowany, zawierający >= 58% masy, ale <= 71% masy, bromu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych
-
Kod CN: 2911 00 00 - Acetale i półacetale, nawet z inną tlenową grupą funkcyjną oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 4819 40 00 - Worki i torby, włącznie z rożkami, z papieru, tektury, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych (z wył. posiadających podstawę o szerokości >= 40 cm, i kopert na płyty)
-
Kod CN: 3909 20 00 - Żywice melaminowe, w formach podstawowych