1602 39 29 Mięso lub podroby z kaczek, gęsi lub perliczek, z gatunków domowych, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów mięsa)
Kod CN 1602 39 29 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7615 - Stołowe, kuchenne lub pozostałe artykuły gospodarstwa domowego i ich części, z aluminium; zmywaki i tampony do czyszczenia, szorowania lub polerowania naczyń, rękawice i temu podobne, z aluminium; wyroby sanitarne i ich części, z aluminium (z wył. Puszek, skrzynek i podobnych pojemników objętych pozycją 7612, artykułów o naturze narzędzia, łyżek, chochli, widelców i pozostałych artykułów objętych pozycją od 8211 do 8215, artykułów ozdobnych i wyposażenia)
-
Kod CN: 3909 50 90 - Poliuretany, w formach podstawowych (z wył. poliuretanu 2,2'-(tert-butylimino)dietanolu i 4,4'-metylenodicykloheksylodiizocyjanianu, w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, zawierającego >= 50% masy polimeru)
-
Kod CN: 8429 51 10 - Ładowarki czołowe specjalnie zaprojektowane do pracy pod powierzchnią ziemi, samobieżne
-
Kod CN: 9024 80 00 - Maszyny i urządządzenia do testowania właściwości mechanicznych materiałów z wył. tych do testowania metali
-
Kod CN: 1604 14 36 - Filety znane jako „loins” z tuńczyka żółtopłetwego „Thunnus albacares”, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. takich produktów w oleju roślinnym)
-
Kod CN: 9403 40 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w kuchni (z wył. mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 2402 - Cygara, nawet z obciętymi końcami, cygaretki i papierosy, z tytoniu lub namiastek tytoniu
-
Kod CN: 0206 80 91 - Podroby jadalne z koni, osłów, mułów lub osłomułów, (z wył. do produkcji wyrobów farmaceutycznych), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 8418 99 10 - Parowniki i skraplacze, do urządzeń chłodniczych (z wył. Przeznaczonych do chłodziarek domowych)
-
Kod CN: 8452 21 00 - Maszyny do szycia automatyczne, typu przemysłowego