1602 49 50 Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające < 40% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i sosów z mięsa)
Kod CN 1602 49 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.13.15.0 - Pozostałe przetwory i konserwy z mięsa, podrobów lub krwi
-
Kod PKWiU: 10.85.11.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie mięsa, podrobów lub krwi
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 88 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.), nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 4106 22 90 - Skóry z kóz lub koźląt, w stanie suchym „crust”, odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych lub tylko wstępnie garbowanych, i wstępnie garbowanych garbnikami roślinnymi skór z kóz lub koźląt indyjskich objętych podpozycją 4106 22 10)
-
Kod CN: 2815 11 00 - Wodorotlenek sodu [soda kaustyczna], stały
-
Kod CN: 0406 30 39 - Ser przetworzony (ser topiony), nietarty lub nieproszkowany, o zawartości tłuszczu <= 36% masy i o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 48% masy (z wył. mieszaniny sera przetworzonego otrzymanej z serów Emmentaler, Gruyère i Appenzell i który może zawierać ser Glarus, znany jako Schabziger, pakowanej do sprzedaży detalicznej, o zawartości tłuszczu w suchej masie <= 56% masy)
-
Kod CN: 3208 90 13 - Kopolimer p-krezolu oraz diwinylobenzenu, w postaci roztworu w N,N-dimetyloacetamidzie, o zawartości >= 48%, ale < 50% masy polimeru
-
Kod CN: 0602 20 20 - Drzewa, krzewy i krzaki gatunków rodzących jadalne owoce lub orzechy, z gołymi korzeniami, nawet szczepione (z wył. sadzonek winorośli)
-
Kod CN: DZIAŁ 52 - BAWEŁNA
-
Kod CN: 1704 90 30 - Biała czekolada
-
Kod CN: 8512 90 - Części elektrycznego sprzętu oświetleniowego i sygnalizacyjnego, elektrycznych wycieraczek szyb, urządzeń zapobiegających zamarzaniu i zaparowaniu szyb, w rodzaju stosowanych w rowerach i w pojazdach mechanicznych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1602 41 - Szynki i ich kawałki ze świń, przetworzone lub zakonserwowane