1604 20 10 Łosoś przetworzony lub zakonserwowany (z wył. całego lub w kawałkach)
Kod CN 1604 20 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.25.0 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane w inny sposób, z wyłączeniem gotowych dań rybnych
-
Kod PKWiU: 10.85.12.0 - Gotowe posiłki i dania na bazie ryb, skorupiaków i mięczaków
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4411 12 90 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości <= 5 mm, obrobiona mechanicznie lub pokryta powierzchniowo
-
Kod CN: 0714 30 00 - Pochrzyn (ignam) (Dioscorea spp.), świeży, schłodzony, zamrożony lub suszony, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
-
Kod CN: 1006 20 17 - Ryż łuskany (brązowy), długoziarnisty, o stosunku długości do szerokości >= 3, parzony
-
Kod CN: 8711 10 00 - Motocykle, włączając motorowery, z silnikiem tłokowym wewnętrznego spalania, o pojemności skokowej cylindra <= 50 cm³
-
Kod CN: 2932 95 00 - Tetrahydrokannabinole (wszystkie izomery)
-
Kod CN: 5309 19 00 - Tkaniny lniane, zawierające >= 85% masy lnu, barwione, wykonane z przędz o różnych barwach lub zadrukowane
-
Kod CN: DZIAŁ 58 - TKANINY SPECJALNE; MATERIAŁY WŁÓKIENNICZE IGŁOWE; KORONKI; TKANINY OBICIOWE; PASMANTERIA; HAFTY
-
Kod CN: 5004 00 10 - Przędza jedwabna, niebielona, prana lub bielona (z wył. z nitki wyczeskowej z odpadów jedwabiu i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 1515 90 99 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, stałe, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub ciekłe, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i olejów i tłuszczów surowych)
-
Kod CN: 0102 90 99 - Bydło żywe (z wył. domowego, bawołów i zwierząt hodowlanych czystorasowych)