1701 14 90 Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
Kod CN 1701 14 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.81.11.0 - Cukier trzcinowy lub buraczany surowy, w postaci stałej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4804 11 - Papier siarczanowy na warstwę pokryciową tektury falistej, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm
-
Kod CN: 3213 90 00 - Farby do celów artystycznych, szkolnych i reklamowych, środki modyfikujące odcienie, farby do celów rozrywkowych i podobne, w tabletkach, tubkach, słoikach, butelkach, miseczkach lub w podobnej postaci, lub w opakowaniach (z wył. farb w kompletach)
-
Kod CN: 6107 19 00 - Kalesony lub majtki, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych, dziane (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych)
-
Kod CN: 4015 90 00 - Odzież i dodatki odzieżowe dowolnego przeznaczenia z gumy, innej niż ebonit (z wył. obuwia i kasków, i części do nich oraz rękawiczek, mitenek i rękawic z jednym palcem)
-
Kod CN: 4420 90 91 - Kasety i szkatułki na biżuterię lub sztućce i podobne artykuły, i artykuły meblarskie, z drewna tropikalnego "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti
-
Kod CN: 8425 31 00 - Wciągarki i przyciągarki, napędzane silnikiem elektrycznym
-
Kod CN: 0308 - Bezkręgowce wodne, inne niż skorupiaki i mięczaki, żywe, świeże, schłodzone, zamrożone, suszone, solone lub w solance, nawet wędzone; mąki, mączki i granulki, z bezkręgowców wodnych, innych niż skorupiaki i mięczaki, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2909 19 10 - Eter etylo-tert-butylowy (ETBE)
-
Kod CN: 4104 49 59 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole), w stanie suchym („crust”)”, o powierzchni lica jednej sztuki > 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), odwłosione, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i całych skór i skórek, z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 0304 95 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone