1702 90 71 Cukry i melasy, karmelizowane, zawierające w stanie suchym >= 50% masy sacharozy
Kod CN 1702 90 71 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0105 12 00 - Indyki domowe żywe, o masie <= 185 g
-
Kod CN: 9031 49 90 - Przyrządy i urządzenia optyczne, do kontroli lub pomiaru, niewymienione ani niewłączone gdzie indziej w dziale 90
-
Kod CN: 9403 10 - Meble metalowe, w rodzaju stosowanych w biurze (z wył. mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 5402 11 00 - Przędza o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z poliamidów aromatycznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 5205 26 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 106,38 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 94 " (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8408 90 43 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, o mocy > 15 kW, ale <= 30 kW (z wył. silników do trakcji szynowej lub do napędu jednostek pływających i silników do napędu pojazdów objętych działem 87)
-
Kod CN: 2826 19 - Fluorki (z wył. glinu i rtęci)
-
Kod CN: 1901 90 19 - Ekstrakt słodowy o zawartości suchego ekstraktu < 90% masy
-
Kod CN: 2803 00 00 - Węgiel (sadze oraz inne postacie węgla, gdzie indziej niesklasyfikowane)
-
Kod CN: 7202 70 00 - Żelazomolibden