1806 20 80 Polewa czekoladowa smakowa w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg
Kod CN 1806 20 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.21.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), niepakowane do sprzedaży detalicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 40 79 - Gruszki, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru <= 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg
-
Kod CN: 0306 95 20 - Krewetki z rodzaju Pandalus, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 2926 90 - Związki z nitrylową grupą funkcyjną (z wył. akrylonitrylu, 1-cyjanoguanidyny (dicyjanodiamidu) i fenproporeksu (INN) i jego soli, i półproduktu metadonu (INN) (4-cyjano-2-dimetyloamino-4,4-difenylobutanu))
-
Kod CN: 8467 29 20 - Narzędzia ręczne elektromechaniczne, zawierające silnik elektryczny, niewymagające zewnętrznego źródła energii (z wył. pił i wiertarek)
-
Kod CN: 2208 20 69 - Nap. spiryt. otrzymane przez dest. wina z winogron, w poj. o obj. większej niż 2 litry, w tym Armagnac, z wył.Cognac, Brandy/Weinbrand
-
Kod CN: 0402 99 - Mleko i śmietana, zagęszczone i zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 0813 50 15 - Mieszanki suszonych owoców, niezawierające śliwek (z wył. orzechów, bananów, daktyli, fig, ananasów, owoców avocado, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), owoców cytrusowych, winogron, tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 8418 29 00 - Chłodziarki domowe inne niż sprężarkowe
-
Kod CN: 4701 00 - Masa włóknista mechaniczna, niepoddana obróbce chemicznej
-
Kod CN: 1005 10 13 - Hybrydy trójkrzyżowe nasion kukurydzy