1806 32 Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7013 49 - Wyroby ze szkła, w rodzaju stosowanych do celów stołowych lub kuchennych (z wył. szkła o współczynniku rozszerzalności liniowej <= 5 × 10–6 na stopień Kelvina w zakresie temperatury od 0 °C do 300 °C, wyrobów z tworzywa szklano-ceramicznego lub ze szkła ołowiowego, wyrobów objętych pozycją 7018, szklanek, kieliszków, szklanych słojów do przetworów, termosów i innych naczyń próżniowych)
-
Kod CN: 3402 19 00 - Organiczne środki powierzchniowo czynne, nawet pakowane do sprzedaży detalicznej (z wył. anionowych, kationowych, niejonowych i mydła)
-
Kod CN: 2932 13 00 - Alkohol furfurylowy i alkohol tetrahydrofurfurylowy
-
Kod CN: 0908 22 00 - Kwiat muszkatołowy, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 6203 49 90 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, męskie lub chłopięce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, strojów kąpielowych i slipów)
-
Kod CN: 0304 - Filety rybne i pozostałe mięso rybie (nawet rozdrobnione), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 6306 19 00 - Brezenty, markizy i zasłony przeciwsłoneczne, z materiałów włókienniczych (z wył. z włókien syntetycznych i pokryć płaskich z lekkiego materiału pakowanych jako brezenty)
-
Kod CN: 4106 22 10 - Skóry z kóz lub koźląt indyjskich, w stanie suchym „crust”, bez wełny, wstępnie garbowane garbnikami roślinnymi, nawet poddane pewnym obróbkom, jednakże nienadające się w sposób oczywisty do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej
-
Kod CN: 8471 60 70 - Urządzenia wejściowe lub wyjściowe, do maszyn do automatycznego przetwarzania danych, nawet zawierające w tej samej obudowie urządzenia pamięci (z wył. klawiatur)
-
Kod CN: 2940 00 00 - Cukry, chemicznie czyste (z wył. sacharozy, laktozy, maltozy, glukozy i fruktozy); etery cukrów, acetale cukrów i estry cukrów i ich sole (z wył. naturalnych lub syntetycznych prowitamin, witamin, hormonów, glikozydów, alkaloidów roślinnych i ich soli, eterów, estrów i pozostałych pochodnych)