1806 90 Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach o masie <= 2 kg (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i proszku kakaowego)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7228 50 20 - Sztaby i pręty, ze stali narzędziowej, nieobrobione więcej niż gięte na zimno lub wykończone na zimno (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów, w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 6811 - Artykuły azbestowo-cementowe, celulozowo-cementowe lub podobne
-
Kod CN: 4818 20 - Chusteczki do nosa, chusteczki higieniczne lub kosmetyczne i ręczniki, z masy papierniczej, papieru, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych
-
Kod CN: 7326 90 - Artykuły z żeliwa lub stali, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. artykułów odlewanych lub z drutu, z żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 8544 30 00 - Wiązki przewodów zapłonowych i inne wiązki przewodów, w rodzaju stosowanych w pojazdach, statkach powietrznych lub statkach pływających
-
Kod CN: 3808 91 90 - Środki owadobójcze (insektycydy), pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. na bazie perytroidów, chlorowanych węglowodorów, karbaminianów, związków fosforoorganicznych i towarów objętych podpozycjami od 3808 52 00 do 3808 69 00)
-
Kod CN: 3924 10 00 - Naczynia stołowe i kuchenne, z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 2008 19 99 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzeszków ziemnych, orzechów prażonych, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia i mieszanin zawierających >= 50% masy orzechów tropikalnych)
-
Kod CN: 2909 11 00 - Eter dietylu (eter etylowy)
-
Kod CN: 0404 10 32 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy