1806 90 19 Czekoladki (włącznie z pralinkami) i wyroby czekoladowe, nawet z nadzieniem, niezawierające alkoholu
Kod CN 1806 90 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.22.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7311 00 99 - Pojemniki na sprężony lub skroplony gaz, z żeliwa lub ze stali, o pojemności >= 1000 l (z wył. pojemników bez szwu i specjalnie skonstruowanych lub wyposażonych do transportu jednym lub wieloma środkami transportu)
-
Kod CN: 0604 90 11 - Mech reniferowy, odpowiedni na bukiety lub do celów zdobniczych, suszony, barwiony, bielony, impregnowany lub w inny sposób przygotowany
-
Kod CN: 6102 20 90 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 1806 10 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 4414 00 - Ramy do obrazów, fotografii, luster lub podobnych przedmiotów, drewniane
-
Kod CN: 0308 90 10 - Bezkręgowce wodne, inne niż skorupiaki i mięczaki (z wył. ogórków morskich, jeżowców, meduz), żywe, świeże, schłodzone; mąki, mączki i granulki, z bezkręgowców wodnych, innych niż skorupiaki i mięczaki, nadające się do spożycia przez ludzi
-
Kod CN: 2522 20 00 - Wapno gaszone
-
Kod CN: 4407 25 50 - Ciemnoczerwone meranti, jasnoczerwone meranti i meranti bakau, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
-
Kod CN: 5801 90 10 - Tkaniny włosowe i tkaniny szenilowe, z lnu (z wył. tkanin ręcznikowych i podobnych tkanin pętelkowych, materiałów włókienniczych igłowych i taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 2009 79 98 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy lub bez dodanego cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)