1806 90 39 Czekoladki i wyroby czekoladowe, nienadziewane (z wył. w blokach, tabliczkach lub batonach i czekolad)
Kod CN 1806 90 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.82.22.0 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao (z wyłączeniem słodzonego proszku kakaowego), pakowane do sprzedaży detalicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2801 30 - Fluor; brom
-
Kod CN: 0806 20 - Winogrona suszone
-
Kod CN: 0207 13 60 - Nogi i ich kawałki ptactwa z gatunku Gallus domesticus, z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2503 00 - Siarka wszystkich rodzajów (z wył. siarki sublimowanej, strąconej i koloidalnej)
-
Kod CN: 0710 80 69 - Grzyby niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grzybów z rodzaju Agaricus)
-
Kod CN: 0706 90 30 - Chrzan "Cochlearia armoracia", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 2007 10 99 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, homogenizowane, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w opakowaniach o zawartości netto <= 250 g masy (z wył. o zawartości cukru > 13% masy i przetworów z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
-
Kod CN: 9111 - Koperty do zegarków naręcznych, kieszonkowych oraz pozostałych, włącznie ze stoperami, objętych pozycją 9101 lub 9102, i ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9403 50 00 - Meble drewniane, w rodzaju stosowanych w sypialni (z wył. mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 0404 10 28 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy