1901 90 11 Ekstrakt słodowy o zawartości suchego ekstraktu >= 90% masy
Kod CN 1901 90 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.89.19.0 - Różne artykuły spożywcze (włączając karmel, ekstrakt słodowy), gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6302 60 00 - Bielizna toaletowa i bielizna kuchenna, z tkanin ręcznikowych pętelkowych (frotte) lub podobnych materiałów włókienniczych pętelkowych, z bawełny (z wył. ścierek do podłogi, zmywaków, ścierek do kurzu oraz podobnych ścierek do czyszczenia)
-
Kod CN: 4821 10 - Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, zadrukowane
-
Kod CN: 7310 21 19 - Puszki, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie, w rodzaju stosowanych do konserwowania napojów
-
Kod CN: 1703 - Melasy powstałe z ekstrakcji lub rafinacji cukru
-
Kod CN: 1704 90 65 - Wyroby żelowe i galaretki, włącznie z pastami owocowymi, w postaci wyrobów cukierniczych
-
Kod CN: 5802 30 00 - Materiały włókiennicze igłowe (z wył. dywanów i pozostałych pokryć podłogowych)
-
Kod CN: 5701 90 90 - Dywany i pozostałe pokrycia podłogowe, z materiałów włókienniczych, węzełkowe, nawet gotowe (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z jedwabiu, odpadów jedwabiu innych niż wyczeski, z włókien syntetycznych lub z materiałów włókienniczych, zawierających nitkę metalową)
-
Kod CN: 2852 10 00 - Nieorganiczne lub organiczne związki rtęci, zdefiniowane chemicznie (z wył. amalgamatów)
-
Kod CN: 6402 99 - Obuwie z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia zakrywającego kostkę lub z wierzchnimi paskami lub rzemykami przymocowanymi do podeszwy za pomocą kołków, obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, obuwia sportowego, obuwia sportowego i obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 1207 99 96 - Ziarna i owoce oleiste, nawet łamane (z wył. nasion i jadalnych orzechów, oliwek, nasion soi, orzeszków ziemnych, kopry, nasion lnu, nasion rzepaku lub rzepiku, nasion słonecznika, orzechów palmowych i jąder, bawełny, nasion rącznika, sezamu, gorczycy, krokosza, melona, maku i konopi)