1904 90 80 Zboża w postaci ziaren lub płatków lub inaczej przetworzonego ziarna, wstępnie obgotowanego lub przygotowanego inaczej, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone (z wył. ryżu, kukurydzy, mąki, kasz, mączek, przetworów spożywczych otrzymanych z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych i spęcznionej pszenicy)
Kod CN 1904 90 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.33.0 - Płatki śniadaniowe zbożowe oraz pozostałe wyroby z ziaren zbożowych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5402 51 00 - Nitka pojedyncza z nylonu lub pozostałych poliamidów, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy o dużej wytrzymałości na rozciąganie lub przędzy teksturowanej)
-
Kod CN: 9403 90 10 - Części mebli, z metalu, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mebli do siedzenia, mebli lekarskich, chirurgicznych, dentystycznych lub weterynaryjnych)
-
Kod CN: 5803 00 - Gaza (z wył. taśm tkanych objętych pozycją 5806)
-
Kod CN: 0910 12 00 - Imbir, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 2933 39 20 - 2,3,5,6-Tetrachloropirydyna
-
Kod CN: 2402 20 90 - Papierosy zawierające tytoń (z wyjątkiem zawierających goździki)
-
Kod CN: 8506 10 98 - Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu, niealkaliczne (z wył. zużytych i cylindrycznych)
-
Kod CN: 8449 00 00 - Urządzenia do produkcji lub wykańczania filcu lub włóknin, w kawałkach lub w postaci kształtowej, włączając urządzenia do wyrobu kapeluszy filcowych; wzorniki kapelusznicze; ich części (z wył. maszyn do przygotowania włókien do filcu i kalandrów)
-
Kod CN: 3808 93 15 - Środki chwastobójcze (herbicydy), na bazie amidów, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 2008 60 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)