2001 10 00 Ogórki i korniszony, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Kod CN 2001 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3907 20 91 - Kopolimer 1-chloro-2,3-epoksypropanu z tlenkiem etylenu, w formach podstawowych
-
Kod CN: 0403 10 91 - Jogurt, nawet zagęszczony, aromatyzowany lub zawierający dodatek owoców, orzechów lub kakao, słodzony, o zawartości tłuszczu mlecznego <= 3% masy (z wył. w postaci stałej)
-
Kod CN: 0713 33 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona
-
Kod CN: 8110 10 00 - Antymon nieobrobiony plastycznie; proszki antymonu
-
Kod CN: 5306 10 30 - Przędza lniana pojedyncza, o masie liniowej >= 277,8 decyteksa, ale < 833,3 decyteksa "o numerze metrycznym > 12, ale =< 36" (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 9403 10 98 - Meble metalowe, w rodzaju stosowanych w biurze, o wysokości > 80 cm (z wył. stołów ze specjalnym wyposażeniem do kreślenia, objętych pozycją 9017, szaf z drzwiczkami, klapami lub żaluzjami i mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 7013 33 91 - Szklanki, ze szkła ołowiowego, nabieranego mechanicznie, ciętego lub inaczej dekorowanego (z wył. z nóżką)
-
Kod CN: 4010 36 00 - Pasy synchroniczne bez końca, z gumy, o obwodzie zewnętrznym > 150 cm, ale <= 198 cm
-
Kod CN: 5603 92 - Włókniny, nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
-
Kod CN: 0810 40 90 - Owoce z rodzaju Vaccinium ( z wył. z gatunku Vaccinium vitis-idaea, myrtillus, macrocarpum i corymbosum), świeże