2001 90 65 Oliwki, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Kod CN 2001 90 65 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.18.0 - Warzywa (z wyłączeniem ziemniaków), owoce, orzechy i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3907 61 00 - Poli(tereftalan etylenu), w formach podstawowych, o liczbie lepkościowej >= 78 ml/g
-
Kod CN: 8501 33 00 - Silniki prądu stałego i prądnice prądu stałego, o mocy wyjściowej > 75 kW, ale <= 375 kW
-
Kod CN: 4704 21 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, siarczynowa, półbielona lub bielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
-
Kod CN: 7219 32 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 4820 50 00 - Albumy na próbki lub kolekcje, z papieru lub tektury
-
Kod CN: 2516 90 00 - Porfir, bazalt i pozostałe kamienie pomnikowe lub budowlane, nawet wstępnie obrobione lub tylko pocięte, przez piłowanie lub inaczej, na bloki lub płyty o kształcie prostokątnym lub kwadratowym (z wył. w postaci granulek, kruszywa lub proszku, lub już o cechach kostek brukowych, płyt nawierzchniowych, krawężników lub płyt chodnikowych, i kamieni pomnikowych lub budowlanych, o pozornej gęstości => 2,5, granitu i piaskowca)
-
Kod CN: 9608 91 00 - Stalówki i ich ostrza
-
Kod CN: 2204 22 85 - Madeira i Setúbal muscatel, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 7210 11 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte cyną, o grubości >= 0,5 mm
-
Kod CN: 0306 11 - Langusty i pozostałe raki morskie "Palinurus spp.", "Panulirus spp." i "Jasus spp.", nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z langustami i pozostałymi rakami morskimi w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone