2004 10 99 Ziemniaki przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, zamrożone (z wył. poddanych tylko obróbce cieplnej i w postaci mąki, mączki lub płatków)
Kod CN 2004 10 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2008 70 39 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 13% masy)
-
Kod CN: 2818 10 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie
-
Kod CN: 7204 50 00 - Wlewki do przetopu z żeliwa lub stali (z wył. wyrobów o składzie chemicznym odpowiednim dla surówki, surówki zwierciadlistej lub żelazostopów)
-
Kod CN: 1204 00 10 - Nasiona lnu, do siewu
-
Kod CN: 0404 90 81 - Produkty zawierające naturalne składniki mleka, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0207 27 20 - Połówki lub ćwiartki z indyka (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 0712 90 05 - Ziemniaki suszone, nawet cięte w kawałki lub plasterki, ale dalej nieprzetworzone
-
Kod CN: 8412 90 - Części nieelektrycznych silników i siłowników, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0506 - Kości i rdzenie rogów, nieobrobione, odtłuszczone, wstępnie przygotowane (z wył. przyciętych do nadania kształtu), poddane działaniu kwasu lub odżelatynowane; proszek i odpadki tych produktów
-
Kod CN: 2934 10 00 - Heterocykliczne związki zawierające w strukturze nieskondensowany pierścień tiazolowy (nawet uwodorniony)