2007 91 10 Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
Kod CN 2007 91 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.22.0 - Dżemy, galaretki owocowe, przeciery i pasty z owoców lub orzechów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2922 49 85 - Aminokwasy i ich estry; ich sole (z wył. zawierających > jeden rodzaj tlenowej grupy funkcyjnej, lizyny i jej estrów, i ich soli, kwasu glutaminowego, kwasu antranilowego, tylidyny (INN), i ich soli, i ß-Alaniny)
-
Kod CN: 0306 99 10 - Raki słodkowodne, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z rakami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 8484 90 00 - Zestawy lub komplety uszczelek i podobnych przekładek, różniących się między sobą, pakowane w torebki, koperty lub podobne opakowania
-
Kod CN: 2204 21 19 - Wina białe produkowane w Pfalz, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 8702 90 19 - Pojazdy silnikowe do przewozu >= 10 osób razem z kierowcą, wyposażone w silniki tłokowe wewnętrznego spalania z zapłonem iskrowym, o pojemności skokowej > 2 800 cm³, używane (z wył. z silnikiem elektrycznym, jako silnikiem do napędu)
-
Kod CN: 1701 99 10 - Cukier biały, o zawartości sacharozy w stanie suchym >= 99,5% masy (z wył. zawierającego dodatek środków aromatyzujących lub barwiących)
-
Kod CN: 8455 30 31 - Walce robocze do walcowania na gorąco; walce oporowe do walcowania na gorąco i na zimno, ze stali kutej swobodnie, do metalu
-
Kod CN: 2208 20 12 - Cognac, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 1302 20 90 - Substancje pektynowe, pektyniany i pektany, w postaci cieczy
-
Kod CN: 8101 97 00 - Odpady i złom wolframu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających wolfram)