2007 99 20 Przecier i pasta, z kasztanów, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
Kod CN 2007 99 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.22.0 - Dżemy, galaretki owocowe, przeciery i pasty z owoców lub orzechów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7405 00 00 - Stopy wstępne miedzi (z wył. fosforków miedzi "miedź fosforowa", zawierających > 15% masy fosforu)
-
Kod CN: 0303 59 10 - Sardele (Engraulis spp.), zamrożone
-
Kod CN: 4804 39 - Papier i tektura siarczanowe, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m² (z wył. niebielonych, papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 2002 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 8419 89 98 - Maszyny, instalacje przemysłowe lub laboratoryjne, nawet ogrzewane elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2204 21 42 - Wina produkowane w Bordeaux, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
-
Kod CN: 2921 30 10 - Cykloheksyloamina i cykloheksylodimetyloamina, i ich sole
-
Kod CN: 0106 41 00 - Pszczoły żywe
-
Kod CN: 3215 90 20 - Wkłady atramentowe do drukarek, bez zintegrowanej głowicy drukującej, zawierające komponenty mechaniczne lub elektryczne i atrament stały w specjalnie zaprojektowanych kształtach, do drukarek (z wył. atramentu, który nie jest farbą drukarską, występującą zwykle w postaci pasty)
-
Kod CN: 8413 70 75 - Pompy odśrodkowe, o przepływie promieniowym, o średnicy wylotu > 15 mm, wielostopniowe (z wył. pomp objętych podpozycją 8413 11 i 8413 19 i pomp głębinowych)