2008 11 98 Orzeszki ziemne, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. prażonych, zakonserwowanych cukrem i masła orzechowego)
Kod CN 2008 11 98 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.23.0 - Orzechy, orzeszki ziemne i pozostałe nasiona, prażone, solone lub przetworzone w inny sposób
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5106 20 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca głównie, ale < 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 6304 92 00 - Artykuły wyposażenia wnętrz, z bawełny (z wył. dzianych, koców i pledów, bielizny pościelowej, bielizny stołowej, bielizny toaletowej i bielizny kuchennej, firanek, zasłon, włącznie z draperiami, lambrekinów okiennych lub łóżkowych, narzut, abażurów i artykułów objętych pozycją 9404)
-
Kod CN: 0305 49 10 - Halibut niebieski "Reinhardtius hippoglossoides", wędzony, włącznie z filetami, inny niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 5211 39 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², barwione (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 5503 20 00 - Włókna odcinkowe z poliestrów, niezgrzeblone, nieczesane ani nieprzerobione w inny sposób do przędzenia
-
Kod CN: 9110 11 - Kompletne mechanizmy zegarków, niezmontowane lub częściowo zmontowane (zestawy mechanizmów)
-
Kod CN: 2008 19 99 - Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej, orzeszków ziemnych, orzechów prażonych, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia i mieszanin zawierających >= 50% masy orzechów tropikalnych)
-
Kod CN: 2909 19 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego))
-
Kod CN: 9017 10 - Stoły i maszyny kreślarskie, nawet automatyczne (z wył. jednostek do automatycznego przetwarzania danych )
-
Kod CN: 3504 00 - Peptony i ich pochodne; pozostałe substancje białkowe oraz ich pochodne, gdzie indziej niesklasyfikowane; proszek skórzany, nawet chromowany (z wył. organicznych i nieorganicznych związków rtęci, nawet zdefiniowanych chemicznie)