2008 19 Orzechy i pozostałe nasiona, włączając mieszanki, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej i orzeszków ziemnych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2208 50 91 - Gin Geneva, w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 2519 90 90 - Magnezja topiona
-
Kod CN: 7204 41 91 - Ażury z okrawania i tłoczenia, z żeliwa lub stali, w wiązkach (z wył. wyrobów z żeliwa, ze stali stopowej lub z ocynowanego żeliwa lub stali)
-
Kod CN: 0302 89 21 - Ryby z rodzaju Euthynnus, świeże lub schłodzone, do przemysłowej produkcji wyrobów objętych pozycją 1604 (z wył. latającego lub paskowanego bonito i tunka wschodniego)
-
Kod CN: 2707 - Oleje i pozostałe produkty destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej; podobne produkty, w których masa składników aromatycznych jest większa niż składników niearomatycznych
-
Kod CN: 3903 90 10 - Kopolimer wyłącznie styrenu z alkoholem allilowym, o liczbie acetylowej >= 175, w formach podstawowych
-
Kod CN: 4415 10 10 - Skrzynie, pudła, klatki, bębny i podobne opakowania, z drewna
-
Kod CN: 3505 20 50 - Kleje zawierające >= 55%, ale < 80% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto)
-
Kod CN: 2917 13 - Kwas azelainowy, kwas sebacynowy, ich sole i estry
-
Kod CN: 2005 60 00 - Szparagi przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonych)