2008 80 Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4601 92 90 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z bambusa, połączone razem w równoległe pasma lub tkane (z wył. wyrobów z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie, mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 3905 21 00 - Kopolimery octanu winylu, w dyspersji wodnej
-
Kod CN: 7607 20 - Folia aluminiowa na podłożu, o grubości (z wył. dowolnego podłoża) <= 0,2 mm (z wył. folii do wytłoczeń objętych pozycją 3212, ozdób choinkowych z folii)
-
Kod CN: 8505 90 90 - Części trwałych magnesów, elektromagnesów, elektromagnetycznych sprzęgieł nierozłącznych, rozłącznych i hamulców i głowic podnośnikowych, elektromagnetycznych lub magnetycznych urządzeń przytrzymujących, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6302 53 - Bielizna stołowa z włókien chemicznych (z wył. dzianej)
-
Kod CN: 4819 50 00 - Opakowania, włącznie z kopertami na płyty, z papieru, tektury, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych (z wył. kartonów, pudeł i pudełek, z papieru lub tektury falistych, składanych kartonów, pudeł i pudełek z papieru lub tektury niefalistych, worków i toreb)
-
Kod CN: 0404 10 76 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] <= 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 9202 90 - Gitary, harfy i pozostałe instrumenty strunowe (z wył. klawiszowych i smyczkowych)
-
Kod CN: 8907 10 00 - Tratwy nadmuchiwane
-
Kod CN: 1702 60 95 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy, syropu inulinowego, fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)