2009 29 19 Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 29 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1905 20 30 - Piernik z dodatkiem imbiru i podobne, nawet zawierające kakao, zawierające >= 30%, ale < 50% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza
-
Kod CN: 9306 30 30 - Naboje i części do nich, do broni wojskowej
-
Kod CN: 7902 00 00 - Odpady cynku i złom (z wył. popiołów i pozostałości z produkcji cynku "pozycja 2620", wlewków i podobnych nieobrobionych postaci z przetopionych odpadów i złomu cynku "pozycja 7901", odpadów i złomu z ogniw i baterii galwanicznych, i elektrycznych akumulatorów)
-
Kod CN: 2620 99 10 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie nikiel
-
Kod CN: 0303 89 - Ryby zamrożone, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 8517 - Aparaty telefoniczne, włączając telefony dla sieci komórkowych lub dla innych sieci bezprzewodowych; pozostała aparatura do transmisji lub odbioru głosu, obrazów lub innych danych, włączając aparaturę do komunikacji w sieci przewodowej lub bezprzewodowej [takiej jak lokalna lub rozległa sieć komputerowa], ich części (z wył. aparatury nadawczej i odbiorczej objętej pozycją 8443, 8525, 8527 lub 8528)
-
Kod CN: 0305 54 - Śledzie (Clupea harengus, Clupea pallasii), sardele (Engraulis spp.), sardynki (Sardina pilchardus, Sardinops spp.), sardynele (Sardinella spp.), brisling lub szprot (Sprattus sprattus), makrela (Scomber scombrus, Scomber australasicus, Scomber japonicus), kanagurty (Rastrelliger spp.), makrele królewskie (Scomberomorus spp.), ostrobok (Trachurus spp.), karanksy (Caranx spp.), rachica (Rachycentron canadum), błyszczyki (Pampus spp.), sajra (Cololabis saira), trzogony (Decapterus spp.), gromadnik, kapelan (Mallotus villosus), włócznik (Xiphias gladius), tunek wschodni (Euthynnus affinis), pelamida (Sarda spp.), marliny, żaglice, żaglicowate (Istiophoridae) , suszone, nawet solone, ale niewędzone (z wył. filetów)
-
Kod CN: 2009 39 55 - Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0302 11 20 - Pstrąg z gatunku "Oncorhynchus mykiss", z głowami i skrzelami, wypatroszony, o masie > 1,2 kg każdy, lub pozbawiony głowy, oskrobany i wypatroszony, o masie większej > niż 1 kg każdy, świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 9022 14 00 - Aparatura wykorzystująca promieniowanie rentgenowskie, do zastosowań medycznych, chirurgicznych lub weterynaryjnych (z wył. do zastosowań stomatologicznych i do tomografii komputerowej)