2009 39 11 Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN 2009 39 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8422 20 00 - Urządzenia do czyszczenia lub suszenia butelek lub innych pojemników
-
Kod CN: 0202 20 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz)
-
Kod CN: 1107 10 91 - Słód w postaci mąki (z wył. palonego i z pszenicy)
-
Kod CN: 6206 10 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z jedwabiu lub odpadów jedwabiu (z wył. dzianych i trykotów)
-
Kod CN: 5007 90 10 - Tkaniny, zawierające głównie, ale < 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu, niebielone, prane lub bielone
-
Kod CN: 0307 12 00 - Ostrygi, nawet w skorupkach, zamrożone
-
Kod CN: 0207 45 - Kawałki i podroby jadalne z kaczek (z gatunków domowych), zamrożone
-
Kod CN: 7219 21 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nie w zwojach, o grubości > 10 mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 7209 27 10 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1 mm, elektrotechniczne
-
Kod CN: 0304 59 50 - Płaty śledziowe, świeże lub schłodzone