2009 39 59 Sok cytrynowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto (z wył. z dodatkiem alkoholu lub z dodatkiem cukru)
Kod CN 2009 39 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 2009 39 59. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0307 92 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, zamrożone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, zamrożone
Kod CN: 8438 10 - Urządzenia piekarnicze i urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. pieców, maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Kod CN: 1602 31 19 - Mięso lub podroby z indyka, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. zawierającego wyłącznie niepoddanego obróbce cieplnej mięsa indyczego, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowane do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa )
Kod CN: 4008 19 00 - Pręty i kształtowniki, z gumy komórkowej
Kod CN: 1508 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 3901 40 00 - Kopolimery etyleno-alfa-olefin, o gęstości mniejszej niż 0,94, w formach podstawowych
Kod CN: 4805 12 00 - Papier słomowy na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, o gramaturze >= 130 g/m²
Kod CN: 8516 71 00 - Urządzenia do zaparzania kawy lub herbaty, elektrotermiczne, do użytku domowego
Kod CN: 5112 19 00 - Tkaniny zawierające >= 85% masy wełny czesankowej lub czesankowej cienkiej sierści zwierzęcej i o masie powierzchniowej > 200 g/m²