2009 71 Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2009 71 20 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, zawierający dodatek cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2009 71 99 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 8448 33 00 - Wrzeciona, skrzydełka wrzecion, obrączki i biegacze, stosowane z maszynami objętymi pozycją 8445
Kod CN: 0303 59 10 - Sardele (Engraulis spp.), zamrożone
Kod CN: 7010 90 61 - Balony, kolby, słoje, dzbany, fiolki i pozostałe pojemniki, ze szkła, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej >= 0,25 l, ale < 2,5 l (z wył. butli)
Kod CN: 0303 66 19 - Morszczuki z rodzaju Merluccius, zamrożone (z wył. kapskiego, głębinowego, argentyńskiego i australiskiego)
Kod CN: 1602 42 10 - Łopatki i ich kawałki, ze świń domowych, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 1508 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie
Kod CN: 0302 31 - Albakora lub tuńczyk biały "Thunnus alalunga", świeże lub schłodzone