2009 71 Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2009 71 20 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, zawierający dodatek cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2009 71 99 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1806 90 60 - Wyroby do smarowania zawierające kakao
Kod CN: 0401 50 91 - Mleko i śmietana, o zawartości tłuszczu > 45% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 2 litrów, niezagęszczone ani niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego
Kod CN: 6110 11 - Bluzy, pulowery, swetry rozpinane, kamizelki i podobne artykuły, z wełny, dziane (z wył. kamizelek z podbiciem)
Kod CN: 9609 90 - Ołówki, pastele, węgle rysunkowe, kredy do pisania lub rysowania, kredy krawieckie
Kod CN: 3824 60 11 - Sorbit w roztworze wodnym, zawierający <=2% masy D-mannitu, w przeliczeniu na zawartość D-sorbitu (z wył. D-sorbitu (sorbitolu))
Kod CN: 4704 19 00 - Masa celulozowa z drewna drzew liściastych, siarczynowa, niebielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
Kod CN: 3505 20 30 - Kleje zawierające >= 25%, ale < 55% masy skrobi lub dekstryn, lub pozostałych modyfikowanych skrobi (z wył. pakowanych do sprzedaży detalicznej, w opakowania <= 1 kg masy netto)
Kod CN: 2401 20 85 - Tytoń suszony ogniowo-rurowo, częściowo lub całkowicie odżyłowany, w inny sposób nieprzetworzony
Kod CN: 0811 20 19 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, słodzone, o zawartości cukru <= 13 % masy, zamrożone
Kod CN: DZIAŁ 43 - SKÓRY FUTERKOWE I FUTRA SZTUCZNE; WYROBY Z NICH