2009 71 Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2009 71 20 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, zawierający dodatek cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 2009 71 99 - Sok jabłkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C (z wył. z dodatkiem cukru lub z dodatkiem alkoholu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0713 33 90 - Fasola, włącznie z białą groszkową "Phaseolus vulgaris", suszona, łuskana, nawet bez skórki lub dzielona (z wył. do siewu)
Kod CN: 2524 10 00 - Krokidolit (z wył. wyrobów otrzymywanych z krokidolitu)
Kod CN: 7225 19 10 - Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco
Kod CN: 7203 90 00 - Wyroby gąbczaste zawierające żelazo, otrzymane ze stopionej surówki metodą atomizacji, żelazo o minimalnej czystości 99,94 % masy, w bryłach, granulkach lub w podobnych postaciach
Kod CN: 5105 - Wełna i cienka lub gruba sierść zwierzęca, zgrzebna lub czesana, włącznie z czesanką wełnianą we fragmentach
Kod CN: 9019 20 00 - Aparatura do ozonoterapii, tlenoterapii, aerozoloterapii, sztucznego oddychania lub pozostałe respiratory terapeutyczne
Kod CN: 3806 20 00 - Sole kalafonii, kwasów żywicznych lub pochodnych kalafonii lub kwasów żywicznych (z wył. soli związków addycyjnych kalafonii)
Kod CN: 8506 10 18 - Ogniwa i baterie galwaniczne, z ditlenkiem manganu, alkaliczne (z wył. zużytych i cylindrycznych)
Kod CN: 1006 30 25 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, półbielony, parzony
Kod CN: 3302 10 90 - Mieszaniny substancji zapachowych i mieszaniny, włącznie z roztworami alkoholowymi, na bazie jednej lub na wielu takich substancjach, w rodzaju stosowanych jako surowce w przemyśle spożywczym