2009 81 59 Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, o liczbie <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 81 59 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8805 29 00 - Naziemne trenażery i ich części, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. symulatorów walki powietrznej i ich części)
-
Kod CN: 3915 90 80 - Odpady, ścinki i braki, z tworzyw sztucznych (z wył. z polimerów etylenu, styrenu, chlorku winylu i propylenu)
-
Kod CN: 8207 90 71 - Narzędzia wymienne, do narzędzi ręcznych, nawet napędzanych mechanicznie lub do obrabiarek, do metalu, z częścią roboczą ze spieku ceramiczno-metalowego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2005 51 00 - Fasola łuskana [Vigna spp., Phaseolus spp.], przetworzona lub zakonserwowana inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. zamrożonej)
-
Kod CN: 2008 60 11 - Wiśnie i czereśnie, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85% mas
-
Kod CN: 8607 99 - Części taboru kolejowego objętego pozycją 8603, 8604, 8605 lub 8606, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5510 11 00 - Nitka pojedyncza zawierająca >= 85% masy włókien odcinkowych sztucznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 3102 80 00 - Mieszaniny mocznika i azotanu amonu w roztworze wodnym lub amoniakalnym (z wył. w opakowaniach o masie brutto <=10 kg)
-
Kod CN: 1604 12 91 - Śledzie przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w hermetycznych pojemnikach (z wył. Śledzi mielonych i filetów śledziowych, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 2849 90 50 - Węgliki glinu, chromu, molibdenu, wanadu, tantalu, tytanu, nawet niezdefiniowane chemicznie