2009 89 38 Sok z dowolnego pojedynczego owocu lub warzywa, niesfermentowany, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto (z wył. zawierającego alkohol, mieszanek, soku z owoców cytrusowych, z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, soku ananasowego, pomidorowego, z winogron, włączając moszcz gronowy, z jabłek i z gruszek)
Kod CN 2009 89 38 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2602 00 00 - Rudy i koncentraty manganu, włączając żelazonośne rudy i koncentraty manganu o zawartości manganu >= 20% w przeliczeniu na suchą masę
-
Kod CN: 4502 00 00 - Korek naturalny, oczyszczony lub zgrubnie wyrównany, lub w postaci prostokątnych lub kwadratowych bloków, płyt, arkuszy lub pasów, włącznie z półfabrykatem do produkcji korków lub zatyczek
-
Kod CN: 4002 60 00 - Kauczuk izoprenowy (IR), w formach podstawowych lub w płytach, arkuszach lub taśmach
-
Kod CN: 9102 21 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, z naciągiem automatycznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 8461 30 - Przeciągarki do obróbki metali lub cermetali
-
Kod CN: 8407 90 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny lub obrotowy (z wył. silników lotniczych, silników do napędu jednostek pływających i silników z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87)
-
Kod CN: 3906 90 30 - Kopolimer kwasu akrylowego z akrylanem 2-etyloheksylowym, zawierający >= 10% masy, ale <= 11% masy akrylanu 2-etyloheksylowego w formach podstawowych
-
Kod CN: 4009 42 00 - Przewody, rury i węże, z gumy, innej niż ebonit, wzmocnione lub inaczej połączone z materiałami innymi niż metal lub materiały włókiennicze, z wyposażeniem
-
Kod CN: 0210 99 79 - Wątróbki jadalne z drobiu (z wył. otłuszczonych wątróbek z gęsi lub kaczek), solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 8215 99 90 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego innego niż stali nierdzewna, niepokrytego metalem szlachetnym (z wył. zestawów artykułów takich jak noże do homarów i nożyce do drobiu)