2009 89 63 Sok gruszkowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 18 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN 2009 89 63 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.19.0 - Pozostałe soki z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8708 30 - Hamulce i hamulce ze wspomaganiem i ich części, do ciągników, pojazdów silnikowych do przewozu 10 lub więcej osób, pojazdów samochodowych i pozostałych pojazdów silnikowych przeznaczonych zasadniczo do przewozu osób, pojazdów silnikowych do przewozu towarów i do pojazdów silnikowych specjalnego przeznaczenia, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3204 16 00 - Środki barwiące organiczne syntetyczne reaktywne; preparaty na bazie organicznych syntetycznych reaktywnych środków barwiących, w rodzaju stosowanych do barwienia dowolnych materiałów lub stosowanych jako elementy składowe do produkcji preparatów barwiących (z wył. wyrobów objętych pozycją 3207, 3208, 3209, 3210, 3213 i 3215)
-
Kod CN: 3920 92 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych poliamidów, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 0207 26 60 - Podudzia i ich kawałki z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9604 00 00 - Sita i przesiewacze, ręczne (z wył. cedzaków)
-
Kod CN: 0306 93 10 - Kraby z gatunku Cancer pagurus, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 0304 59 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4407 29 - Drewno tropikalne, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm (z wył. viroli, imuia, balsy, mahogany "Swietenia spp.", ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau, białego lauan, białego meranti, białego seraya, żółtego meranti i alana, sapelli lub iroko)
-
Kod CN: 4819 - Kartony, pudła, pudełka, torby i pozostałe pojemniki do pakowania, z papieru, tektury, waty celulozowej lub wstęg z włókien celulozowych; segregatory, pudełka na listy i podobne artykuły, z papieru lub tektury, w rodzaju stosowanych w biurach, sklepach lub podobnych
-
Kod CN: 2008 99 85 - Kukurydza, przetworzona lub zakonserwowana, niezawierająca alkoholu, ani dodatku cukru (z wył. kukurydzy cukrowej [Zea mays var. Saccharata])