2009 90 29 Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)
Kod CN 2009 90 29 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.32.17.0 - Mieszaniny soków z owoców i warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0306 17 92 - Krewetki z rodzaju Penaeus, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 7228 20 10 - Sztaby i pręty ze stali krzemowo-manganowej, o prostokątnym "innym niż kwadratowy" przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco z czterech stron (z wył. półproduktów, wyrobów walcowanych płaskich i walcowanych na gorąco sztab i prętów w nieregularnych kręgach)
-
Kod CN: 2930 70 00 - Bis(2-hydroksyetylo)sulfid (tiodiglikol (INN))
-
Kod CN: 8103 90 - Artykuły z tantalu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5603 92 90 - Włókniny, nawet impregnowane lub laminowane, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 25 g/m², ale <= 70 g/m² (z wył. powleczonych lub pokrytych, lub z włókien ciągłych chemicznych)
-
Kod CN: 3903 30 00 - Kopolimery akrylonitryl-butadien-styren (ABS), w formach podstawowych
-
Kod CN: 3301 25 90 - Olejki eteryczne z mięty, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. z mięty pieprzowej (Mentha piperita))
-
Kod CN: 7606 11 - Blachy grube, cienkie oraz taśma, o grubości > 0,2 mm, z aluminium niestopowego, prostokątne lub kwadratowe (z wył. siatek rozciąganych)
-
Kod CN: 0102 29 - Bydło żywe (z wył. hodowlanego czystorasowego)
-
Kod CN: 7320 20 20 - Sprężyny śrubowe, z żeliwa lub stali, obrobione na gorąco (z wył. sprężyn płaskich spiralnych, sprężyn do zegarków lub zegarów, do parasoli i parasolek, i do amortyzatorów objętych sekcją 17)