2101 Ekstrakty, esencje i koncentraty kawy, herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej) oraz przetwory na bazie tych produktów lub na bazie kawy, herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej); cykoria palona i pozostałe palone namiastki kawy oraz ich ekstrakty, esencje i koncentraty
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2101 11 00 - Ekstrakty, esencje i koncentraty kawy
Kod CN: 2101 12 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji i koncentratów kawy lub na bazie kawy
Kod CN: 2101 12 92 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji lub koncentratów kawy
Kod CN: 2101 20 - Ekstrakty, esencje i koncentraty herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej) i przetwory na bazie tych ekstraktów, esencji lub koncentratów, lub na bazie herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
Kod CN: 2101 20 20 - Ekstrakty, esencje lub koncentraty herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej)
Kod CN: 2101 20 92 - Przetwory na bazie ekstraktów, esencji lub koncentratów herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
Kod CN: 2101 20 98 - Przetwory na bazie herbaty, lub maté (herbaty paragwajskiej)
Kod CN: 2101 30 - Cykoria palona i pozostałe palone namiastki kawy oraz ich ekstrakty, esencje i koncentraty
Kod CN: 2101 30 19 - Palone namiastki kawy (z wył. cykorii)
Kod CN: 2101 30 91 - Ekstrakty, esencje i koncentraty, z cykorii palonej
Kod CN: 2101 30 99 - Ekstrakty, esencje i koncentraty, z palonych namiastek kawy (z wył. cykorii)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8901 10 90 - Liniowce pasażerskie, łodzie wycieczkowe oraz podobne jednostki pływające, zaprojektowane głównie do przewozu osób i promy wszelkiego rodzaju (z wył. pełnomorskich)
Kod CN: 6204 19 - Kostiumy, z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, z dzianin, kombinezonów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN: 6913 10 00 - Statuetki i pozostałe artykuły dekoracyjne,z porcelany, również chińskiej, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 2009 39 11 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
Kod CN: 0403 90 69 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, nawet zagęszczone, słodzone, o zawartości tłuszczu > 6% masy (z wył. w stałej postaci, jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
Kod CN: 2932 92 00 - 1-(1,3-Benzodioksol-5-ilo)propan-2-on
Kod CN: 3907 - Poliacetale, pozostałe polietery i żywice epoksydowe, w formach podstawowych; poliwęglany, żywice alkidowe, poliestry allilowe i pozostałe poliestry, w formach podstawowych
Kod CN: 8416 20 10 - Palniki piecowe tylko na gaz, zblokowane, zawierające wentylator i urządzenie kontrolne
Kod CN: 3926 10 00 - Artykuły biurowe lub szkolne, z tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowane