2103 90 Preparaty do sosów i gotowe sosy; zmieszane przyprawy i przyprawy korzenne (z wył. sosu sojowego, ketchupu i pozostałych sosów pomidorowych, musztardy oraz mąki i mączki, z gorczycy)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0303 39 10 - Flądra "Platichthys flesus", zamrożona
-
Kod CN: 2202 10 00 - Wody, włącznie z mineralnymi i gazowanymi, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, lub aromatyzowane, do bezpośredniej konsumpcji jako napoje
-
Kod CN: 2811 19 - Kwasy nieorganiczne (z wył. chlorowodoru [kwasu chlorowodorowego], kwasu chlorosulfonowego, kwasu siarkowego, oleum, kwasu azotowego, mieszanin nitrujących, kwasu fosforowego, kwasu polifosforowego, kwasów borowych i fluorowodoru [kwasu fluorowodorowego])
-
Kod CN: 5513 23 10 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, barwione
-
Kod CN: DZIAŁ 7 - WARZYWA ORAZ NIEKTÓRE KORZENIE I BULWY, JADALNE
-
Kod CN: 8542 39 19 - Elektroniczne układy scalone w formie multichipowych układów scalonych składających się z dwóch lub więcej wzajemnie połączonych monolitycznych układów scalonych jak wymieniono w uwadze 9 (b) (3) do działu 85 (z wył. takich jak procesory, sterowniki, pamięci i wzmacniacze)
-
Kod CN: 2914 62 00 - Koenzym Q10 (ubidekarenon (INN))
-
Kod CN: 5007 20 51 - Tkaniny gęste, zawierające >= 85% masy jedwabiu lub odpadów jedwabiu, niebielone, prane lub bielone (z wył. krepy, i pongee, habutai, honan, szantung, kora i podobnych dalekowschodnich tkanin, wyprodukowanych całkowicie z jedwabiu)
-
Kod CN: 4504 10 99 - Bloki, płyty, arkusze i pasy; płytki o dowolnym kształcie; lite cylindry, włącznie z krążkami, z korka aglomerowanego, bez substancji wiążącej (z wył. korków i zatyczek)
-
Kod CN: 2008 20 39 - Ananasy, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. o zawartości cukru > 19% masy)