2201 Wody, włącznie z naturalnymi lub sztucznymi wodami mineralnymi i wodami gazowanymi, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego; lód i śnieg
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2201 10 - Wody mineralne i wody gazowane, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego
Kod CN: 2201 10 11 - Wody mineralne naturalne, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego, nienasycone ditlenkiem węgla
Kod CN: 2201 10 19 - Wody mineralne naturalne, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego, nasycone dwutlenkiem węgla
Kod CN: 2201 10 90 - Wody mineralne sztuczne, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego, włącznie z wodami gazowanymi
Kod CN: 2201 90 00 - Wody zwykłe naturalne, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego ani aromatyzującego; lód i śnieg (z wył. wody mineralnej i gazowanej, wody morskiej, wody destylowanej, wody do pomiarów przewodnictwa, lub wody o podobnej czystości)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 4704 21 00 - Masa celulozowa z drewna drzew iglastych, siarczynowa, półbielona lub bielona (z wył. do przeróbki chemicznej)
Kod CN: 6401 99 00 - Obuwie nieprzemakalne niezakrywające ani kostki ani kolana, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych, które nie są przymocowane do podeszwy ani złączone z nią za pomocą szycia, nitowania, gwoździ, wkrętów, kołków lub podobnymi sposobami (z wył. obuwia zakrywającego kostkę, ale niezakrywającego kolan, obuwia z metalowym noskiem ochronnym, butów ortopedycznych, butów do łyżew z przymocowanymi łyżwami lub rolkami, butów sportowych i dla lalek)
Kod CN: 0710 80 95 - Warzywa, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. ziemniaków, warzyw strączkowych, szpinaku, szpinaku nowozelandzkiego, szpinaku ogrodowego i kukurydzy cukrowej, oliwek, owoców z rodzaju Capsicum lub z rodzaju Pimenta, grzybów, pomidorów, karczochów i szparagów)
Kod CN: 1806 32 90 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie <= 2 kg (z wył. nadziewanych i z dodatkami zbóż, owoców lub orzechów)
Kod CN: 8407 34 - Silniki z zapłonem iskrowym, z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny, w rodzaju stosowanych do napędu pojazdów objętych działem 87, o pojemności skokowej > 1000 cm³
Kod CN: 8458 11 80 - Tokarki poziome do usuwania metalu, sterowane numerycznie (z wył. centrów tokarskich i automatów tokarskich)
Kod CN: 8467 29 - Narzędzia ręczne elektromechaniczne, zawierające silnik elektryczny (z wył. pił i wiertarek)
Kod CN: 7221 00 - Sztaby i pręty ze stali nierdzewnej, walcowane na gorąco, w nieregularnych kręgach
Kod CN: 0905 10 00 - Wanilia, nierozgniatana ani niemielona
Kod CN: 8431 43 00 - Części maszyn do wierceń lub do głębienia szybów objętych podpozycją 8430 41 lub 8430 49, gdzie indziej niesklasyfikowane