2202 99 19 Napoje bezalkoholowe, niezawierające mleka, mlecznych produktów i tłuszczów z nich pochodzących (z wył. wody, soków owocowych lub warzywnych, piwa i napojów na bazie soi lub orzechów objętych działem 8, zbóż objętych działem 10 lub nasion objętych działem 12)
Kod CN 2202 99 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.11.0 - Wina musujące ze świeżych winogron
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
-
Kod PKWiU: 11.07.19.0 - Pozostałe napoje bezalkoholowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1106 30 90 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów" (innych niż banany)
-
Kod CN: 8504 31 21 - Transformatory pomiarowe o mocy wyjściowej <= 1 kVA, do pomiaru napięcia
-
Kod CN: 8201 10 00 - Łopaty i szufle, z częścią roboczą z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 0307 43 95 - Kalmar europejski "Todarodes sagittatus, Ommastrephes sagittatus", zamrożony
-
Kod CN: 6003 30 - Dzianiny z włókien syntetycznych, o szerokości <= 30 cm (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów z podpozycji 3006 10 30)
-
Kod CN: 2917 33 00 - Ortoftalany dinonylu lub didecylu
-
Kod CN: 2204 22 78 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż Bordeaux, Bourgogne, Beaujolais, Vallée du Rhône, Languedoc-Roussillon, Val de Loire, Piemonte, Tokaj, wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 6806 20 90 - Wermikulit porowaty, żużel spieniony i podobne porowate materiały mineralne, włącznie z ich mieszaninami (z wył. iłów porowatych)
-
Kod CN: 8438 80 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności lub napojów, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2811 29 30 - Tlenki azotu