2204 10 15 Prosecco, z chronioną nazwą pochodzenia (ChNP)
Kod CN 2204 10 15 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.11.0 - Wina musujące ze świeżych winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8477 90 80 - Części maszyn do obróbki gumy lub tworzyw sztucznych, lub do produkcji wyrobów z tych materiałów, objętych podpozycją od 8477 10 00 do 8477 80 99, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. części maszyn do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych, i tych z żeliwa lub staliwa)
-
Kod CN: 3917 23 90 - Rury, przewody i węże, sztywne, z polimerów chlorku winylu (z wył. bez szwu i ciętych tylko na długość)
-
Kod CN: 2008 30 39 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9%)
-
Kod CN: 8539 31 90 - Lampy wyładowcze, fluorescencyjne z termokatodą (z wył. zakończonych z obu stron kapturkami)
-
Kod CN: 0408 99 20 - Jaja ptasie, nie w skorupkach, świeże, gotowane na parze lub w wodzie, formowane, zamrożone lub inaczej zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, nie nadające się do spożycia przez ludzi (z wył. suszonych i żółtek jaj)
-
Kod CN: 5515 21 90 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych akrylowych lub modakrylowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi, barwione lub z przędz o różnych barwach
-
Kod CN: 2920 24 00 - Fosforan (III) trietylu (fosforyn trietylu)
-
Kod CN: 4107 11 - Skóra wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
-
Kod CN: 1209 91 80 - Nasiona warzyw, do siewu (z wył. nasion buraka ćwikłowego [Beta vulgaris var. Conditiva])
-
Kod CN: 2820 - Tlenki manganu