2204 21 19 Wina białe produkowane w Pfalz, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
Kod CN 2204 21 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8466 20 91 - Uchwyty przedmiotów obrabianych do tokarek (z wył. w postaci przyrządów i uchwytów do celów specjalnych, włącznie z zestawami znormalizowanych części przyrządów i uchwytów)
-
Kod CN: 4805 50 00 - Papier i tektura dachowe, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 0203 19 90 - Mięso ze świń niedomowych, świeże lub schłodzone (z wył. tusz lub półtusz, szynek, łopatek i ich kawałków z kością)
-
Kod CN: 5502 - Kabelz włókna ciągłego sztucznego, spełniający wymagania określone w uwadze 1 do działu 55
-
Kod CN: 9013 20 00 - Lasery (inne niż diody laserowe)
-
Kod CN: 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7222 30 97 - Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, gięte na zimno lub wykończone na zimno i obrobione więcej lub gięte na gorąco i obrobione więcej, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. wyrobów kutych)
-
Kod CN: 2909 50 00 - Eterofenole, eteroalkoholofenole oraz ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne
-
Kod CN: 3502 20 - Albumina mleka, włącznie z koncentratami złożonymi z dwóch lub więcej białek serwatki, zawierających w przeliczeniu na suchą substancję > 80% masy białka serwatki
-
Kod CN: 8456 11 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające za pomocą lasera (z wył. urządzeń lutowania i spawania, włącznie z nadającymi się do cięcia i maszyn do testowania oraz do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)