2204 21 71 Wina produkowane w Navarra, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących, pół-musujących i białych)
Kod CN 2204 21 71 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0202 20 30 - Ćwierci przednie nierozdzielone lub rozdzielone, z bydła, z kośćmi, zamrożone
-
Kod CN: 2204 21 88 - Samos i Muscat de Lemnos, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj., ale <= 22% obj., z ChNP lub ChOG
-
Kod CN: 1702 40 90 - Glukoza, w postaci stałej i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, i zawierające w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 6211 43 41 - Części górne dresów z podszewką, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych i części górnych dresów pokrytych z zewnątrz tym samym pojedynczym materiałem włókienniczym)
-
Kod CN: 2834 10 00 - Azotyny
-
Kod CN: 2921 59 50 - m-Fenylenobis(metyloamina); 2,2′-dichloro-4,4′-metylenodianilina; 4,4′-bi-o-toluidyna; 1,8-naftylenodiamina
-
Kod CN: 2824 - Tlenki ołowiu; minia ołowiana i minia pomarańczowa
-
Kod CN: 2920 29 00 - Estry fosforynowe i ich sole; ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. fosforynu dimetylu, dietylu, trimetylu i trietylu)
-
Kod CN: 2008 97 - Mieszanki owoców, orzechów i pozostałych jadalnych części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej lub alkoholu (z wył. mieszanek orzechów, orzechów ziemnych i innych nasion i preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych objętych podpozycją 1904 20 10, i przetworzonych lub zakonserwowanych octem, zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 8211 10 00 - Zestawy w kompletach artykułów objętych pozycją 8211; zestawy w kompletach, w których artykułów objętych pozycją 8211 jest więcej niż innych artykułów