2204 21 80 Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
Kod CN 2204 21 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8481 10 99 - Zawory redukcyjne inne niż z żeliwa lub staliwa (niepołączone z filtrami lub smarownicami)
-
Kod CN: 0407 90 90 - Jaja ptasie, w skorupkach, zakonserwowane lub gotowane (z wył. drobiu)
-
Kod CN: 8516 79 20 - Urządzenia do smażenia w głębokim tłuszczu, do użytku domowego
-
Kod CN: 0403 90 11 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy (z wył. jogurtu oraz aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 8486 40 00 - Maszyny i aparatura określone w uwadze 9 C) do niniejszego działu
-
Kod CN: 3805 10 - Terpentyny balsamiczne, ekstrakcyjne lub siarczanowe
-
Kod CN: 6404 20 10 - Pantofle i pozostałe obuwie domowe, o podeszwach zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej i cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. obuwia dla lalek)
-
Kod CN: 7219 34 90 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości >= 0,5 mm, ale <= 1mm, zawierające < 2,5 % masy niklu
-
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 0710 22 00 - Fasola [Vigna spp., Phaseolus spp.], nawet łuskana, niepoddana obróbce cieplnej lub ugotowana na parze lub w wodzie, zamrożona