2204 29 32 Wina produkowane w Piemonte, w pojemnikach o objętości > 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (inne niż wina musujące i pół-musujące)
Kod CN 2204 29 32 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 49 80 - Mątwy i kałamarnice, .", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach (z wył. "Sepia officinalis, Rossia macrosoma, Sepiola spp., Loligo spp., Ommastrephes spp., Nototodarus spp., Sepioteuthis spp., Illex spp., Todarodes sagittatus")
-
Kod CN: 8456 11 - Obrabiarki do obróbki dowolnych materiałów przez usuwanie nadmiaru materiału działające za pomocą lasera (z wył. urządzeń lutowania i spawania, włącznie z nadającymi się do cięcia i maszyn do testowania oraz do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)
-
Kod CN: 1806 90 90 - Przetwory zawierające kakao, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach <= 2 kg (z wył. czekolady, czekoladek i pozostałych wyrobów czekoladowych, wyrobów cukierniczych i ich namiastek wykonanych z substytutów cukru, wyrobów do smarowania, przetworów zawierających kakao do sporządzania napojów i proszku kakao)
-
Kod CN: 3920 43 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych polimerów chlorku winylu, zawierające >= 6% masy plastyfikatorów, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 1008 50 00 - Komosa ryżowa (Chenopodium quinoa)
-
Kod CN: 1704 90 71 - Cukierki z masy gotowanej, nawet nadziewane
-
Kod CN: 2912 11 00 - Metanal (formaldehyd)
-
Kod CN: 0207 25 10 - Indyki (z gatunków domowych), oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „indyki 80 %”, zamrożone
-
Kod CN: 0714 10 00 - Korzenie i bulwy manioku "cassava", świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
-
Kod CN: 4115 - Skóra wtórna na bazie skóry wyprawionej lub na bazie włókien ze skóry wyprawionej, w płytach, arkuszach lub pasach, nawet w zwojach; skrawki i pozostałe odpady skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, nienadające się do produkcji artykułów skórzanych; pył, proszek i mączka ze skóry wyprawionej