2204 30 92 Moszcz gronowy niesfermentowany, zagęszczony w rozumieniu Uwagi dodatkowej 7 do działu 22, o gęstości <= 1,33 g/cm³ w 20 °C, i o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 1% obj., ale > 0,5% obj. (z wył. moszczu gronowego, którego fermentacja została zatrzymana przez dodanie alkoholu)
Kod CN 2204 30 92 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.02.12.0 - Wina ze świeżych winogron, z wyłączeniem wina musującego; moszcz z winogron
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7005 10 30 - Szkło typu „float” i szkło o powierzchni szlifowanej lub polerowanej, w arkuszach, z warstwą pochłaniającą lub odblaskową, ale nieobrobione inaczej, o grubości > 3,5 mm, ale <= 4,5 mm (z wył. szkła zbrojonego)
-
Kod CN: 2101 30 99 - Ekstrakty, esencje i koncentraty, z palonych namiastek kawy (z wył. cykorii)
-
Kod CN: 2002 90 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym (z wył. całych lub w kawałkach)
-
Kod CN: 4106 91 00 - Skóry i skórki z antylop, jeleni, łosi, słoni i pozostałych zwierząt, włącznie z zwierzętami morskimi, bez wełny lub odwłosione, i skóry zwierząt bez sierści, w stanie mokrym, włączając w stanie „wet-blue”, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec i jagniąt, kóz i koźląt, świń, gadów i tylko wstępnie garbowanych)
-
Kod CN: 0403 90 13 - Maślanka, mleko zsiadłe i śmietana ukwaszona, kefir i inne sfermentowane lub zakwaszone mleko i śmietana, w stałej postaci, niesłodzone, o zawartości tłuszczu > 1,5% ale <= 27% masy (z wył. jogurtu, aromatyzowanych lub zawierających dodatek owoców, orzechów lub kakao)
-
Kod CN: 6506 10 80 - Nakrycia głowy zabezpieczające, nawet z podszyciem lub przybraniem (z wył. z tworzyw sztucznych)
-
Kod CN: 1106 30 - Mąka, mączka i proszek, z produktów objętych działem 8 "Owoce i orzechy jadalne; skórki owoców cytrusowych lub melonów"
-
Kod CN: 8413 30 80 - Pompy paliwa, oleju lub chłodziwa do tłokowych silników spalinowych (z wył. pomp wtryskowych)
-
Kod CN: 2205 10 10 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości <= 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 18% obj.
-
Kod CN: 4014 - Artykuły higieniczne lub farmaceutyczne (włącznie z odciągaczami do mleka), z gumy, innej niż ebonit, nawet z wyposażeniem z ebonitu, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. odzieży i dodatków odzieżowych, włącznie z rękawiczkami dowolnego przeznaczenia)