2206 00 39 Miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i mieszanki napojów fermentowanych z napojami bezalkoholowymi, musujące, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 2206 00 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 11.03.10.0 - Pozostałe napoje fermentowane (np. cydr, perry, miód pitny); napoje mieszane zawierające alkohol
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3812 39 - Preparaty przeciwutleniające oraz pozostałe związki stabilizujące do gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. mieszaniny oligomerów 2,2,4-trimetylo-1,2-dihydrochinoliny (TMQ))
-
Kod CN: 9015 40 00 - Przyrządy i urządzenia do pomiarów geodezyjnych i fotogrametrycznych
-
Kod CN: 8701 20 90 - Ciągniki drogowe do naczep, używane
-
Kod CN: 4805 25 00 - „Testliner” (papier z makulatury na pokrycie tektury falistej), niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze > 150 g/m²
-
Kod CN: 2615 90 00 - Rudy i koncentraty niobu, tantalu lub wanadu
-
Kod CN: 7212 10 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, powleczone lub pokryte cyną (z wył. blachy białej, nieobrobionej więcej niż powierzchniowo)
-
Kod CN: 2909 19 10 - Eter etylo-tert-butylowy (ETBE)
-
Kod CN: 5901 10 00 - Tekstylia powleczone żywicą naturalną lub substancją skrobiową, w rodzaju stosowanych do opraw książek, wyrobu pudełek i artykułów z tektury lub podobnych
-
Kod CN: 1509 90 00 - Oliwa i jej frakcje, otrzymywane z owoców drzew oliwkowych, wyłącznie w sposób mechaniczny lub przy użyciu innych metod fizycznych, w warunkach, które nie prowadzą do pogorszenia właściwości oleju (z wył. oliwy z pierwszego tłoczenia i chemicznie modyfikowanej)
-
Kod CN: 2920 30 00 - Endosulfan (ISO)