2208 20 86 Grappa, w pojemnikach o objętości > 2 litry
Kod CN 2208 20 86 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0305 41 00 - Łososie pacyficzne (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łosoś atlantycki (Salmo salar) i głowacica (Hucho hucho), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne
-
Kod CN: 8414 60 00 - Okapy z wbudowanym wentylatorem, nawet z filtrami, w których największy poziomy bok <=120 cm
-
Kod CN: 7208 39 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości < 3 mm, nietrawione, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 8504 21 00 - Transformatory z ciekłym dielektrykiem, o mocy wyjściowej <= 650 kVA
-
Kod CN: 0404 10 12 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu <= 1,5% masy
-
Kod CN: 7321 90 00 - Części urządzeń domowych, podgrzewanych nieelektrycznie, objętych podpozycją 7321, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 29 99 - Sok grejpfrutowy (włącznie z sokiem z pomelo), niesfermentowany, o liczbie Brixa > 20, ale <=67 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto i o zawartości dodatku cukru > 30% masy)
-
Kod CN: 8483 50 20 - Koła zamachowe i koła pasowe lub linowe, włączając wielokrążki i zblocza, z żeliwa lub staliwa
-
Kod CN: 2008 80 39 - Truskawki i poziomki, przetworzone lub zakonserwowane, o zawartości cukru <= 9% masy, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas.
-
Kod CN: 3215 - Farba drukarska, atrament do pisania, tusz kreślarski i pozostałe atramenty, nawet stężone lub stałe