2302 30 10 Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki pszenicy, nawet granulowane, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm, <=10% masy lub, alternatywnie, ta część, która przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu
Kod CN 2302 30 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.61.40.0 - OTRĘBY, ŚRUTA I INNE POZOSTAŁOŚCI PRZEMIAŁU ZBÓŻ I CZĘŚCI SUSZONYCH ROŚLIN
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9403 10 - Meble metalowe, w rodzaju stosowanych w biurze (z wył. mebli do siedzenia)
-
Kod CN: 0307 91 00 - Mięczaki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. ostryg, przegrzebków z rodzaju Pecten, Chlamys lub Placopecten, małż [Mytilus spp., Perna spp.], mątw i kałamarnic , ośmiornic [Octopus spp.], ślimaków, innych niż ślimaki morskie, małż, sercówek, uchowców i skrzydelników); mąki, mączki i granulki, ze skorupiaków, nadające się do spożycia przez ludzi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 9032 90 00 - Części i akcesoria do przyrządów i aparatów, do automatycznej regulacji lub kontroli, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2208 60 11 - Wódka o objętościowej mocy alkoholu <= 45,4% obj., w pojemnikach o objętości <= 2 litry
-
Kod CN: 8215 - Łyżki, widelce, chochle, cedzidła, łopatki do podawania tortów, noże do ryb, noże do masła, szczypce do cukru i podobne artykuły kuchenne lub stołowe, z metalu nieszlachetnego (z wył. noży do homarów i nożyc do drobiu objętych pozycją 8201 i 8213)
-
Kod CN: 3824 99 15 - Wymieniacze jonowe (z wył. polimerów objętych działem 39)
-
Kod CN: 5208 32 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 100 g/m², ale <= 200 g/m², barwione
-
Kod CN: 4016 93 00 - Uszczelki, podkładki i pozostałe uszczelnienia, z gumy (z wył. wyrobów z ebonitu i z gumy komórkowej)
-
Kod CN: 0306 95 30 - Krewetki z rodziny Pandalidae, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodzaju Pandalus)
-
Kod CN: 0204 50 39 - Kawałki mięsa z kóz, bez kości, świeże lub schłodzone