2303 Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości, wysłodki buraczane, wytłoczyny z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru, pozostałości i odpady browarnicze i gorzelniane, nawet w postaci granulek
Podrzędne kody CN
Kod CN: 2303 10 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości
Kod CN: 2303 10 11 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, o zawartości białka w przeliczeniu na suchy produkt > 40% masy (z wył. stężonych płynów z rozmiękczania)
Kod CN: 2303 10 19 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, o zawartości białka w przeliczeniu na suchy produkt <= 40% masy (z wył. stężonych płynów z rozmiękczania)
Kod CN: 2303 10 90 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości, włącznie ze stężonymi płynami z rozmiękczania (z wył. skrobi z kukurydzy)
Kod CN: 2303 20 - Wysłodki buraczane, wytłoczyny z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru
Kod CN: 2303 20 90 - Wytłoczyny z trzciny cukrowej i pozostałe odpady z produkcji cukru (z wył. wysłodków buraczanych)
Kod CN: 2303 30 00 - Pozostałości i odpady browarnicze i gorzelniane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2924 23 00 - Kwas 2-acetamidobenzoesowy (kwas N-acetyloantranilowy) i jego sole
Kod CN: 1702 90 80 - Syrop inulinowy, bezpośrednio otrzymany przez hydrolizę inuliny lub oligofruktoz, zawierający w stanie suchym >= 10%, ale <= 50%, fruktozy w czystej postaci lub w postaci sacharozy
Kod CN: 0604 20 90 - Liście, gałęzie i pozostałe części roślin, bez kwiatów lub pąków kwiatowych, oraz trawy, mchy i porosty, odpowiednie na bukiety lub do celów zdobniczych, świeże (z wył. choinek bożonarodzeniowych i gałązek iglastych)
Kod CN: 0305 69 10 - Ryby z gatunku Boreogadus saida, solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów)
Kod CN: 2937 90 00 - Hormony, naturalne lub syntetyczne; ich pochodne i analogi strukturalne, stosowane głównie jako hormony (z wył. hormonów polipeptydowych, hormonów proteinowych i hormonów glikoproteinowych, hormonów sterydowych, hormonów katecholaminy, prostaglandyn, tromboksanów i leukotrienów, ich pochodnych i analogów strukturalnych, i pochodnych aminokwasów, i produktów z 3002 10)
Kod CN: 2006 00 99 - Warzywa, owoce, orzechy, skórki z owoców i pozostałe części roślin, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane], o zawartości cukru <= 13% masy (z wył. wiśni i czereśni, imbiru, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca [papai], tamaryndy, nerkowca, liczi [śliwki chińskiej], owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechów kokosowych, orzechów nerkowca, orzechów brazylijskich, areca [lub betel], cola i makadamia)
Kod CN: 4804 - Papier i tektura siarczanowe, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802 lub 4803)
Kod CN: 0207 44 81 - Kawałki z kośćmi z kaczek (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 0706 90 - Buraki sałatkowe, salsefia, selery, rzodkiewki i podobne korzenie jadalne (z wył. marchwi i rzepy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 9617 00 00 - Termosy i pozostałe pojemniki próżniowe, kompletne z obudowami; części do nich (z wył. wkładów szklanych)